Kommande förändringar i HTK:s organisation

Jag vill informera att jag kommer sluta som verksamhetsansvarig i Hudiksvalls Tennisklubb till hösten 2022 och flytta till Sundsvall. Jag har trivts otroligt bra i Hudiksvall med alla fantastiska människor som jag har haft och har förmånen att få träna här. I snart sju år har jag varit verksamhetsansvarig och ser med stolthet på hur klubben har utvecklats och den miljön som vi lyckats skapa på hallen, men nu är det som sagt dags för mig att söka nya utmaningar.
Sommartennisen kommer fortsätta som vanligt med mig och styrelsen är igång med rekryteringsarbetet för att anställa en ny verksamhetsansvarig för föreningen. Vid frågor angående detta, kontakta styrelsen på: styrelsehtk@gmail.com
Jag vill passa på att tacka alla fantastiska människor som bidragit till den härliga stämningen som vi har på HTK, det är ni som gör att man ser fram emot att åka till arbetet varje dag.
Jag hoppas vi ses på gruset i sommar!
/Erik N
Posted in Okategoriserade.