JUNIORER

Välkommen till Hudiksvalls Tennisklubbs Tennisskola!

Vid frågor kring tennisskolan eller anmälan kontakta Niklas via:

Telefon: 070-8747636 E-post : Hudiktennis@gmail.com

För fullständig info och anmälan till aktuella kurser, klicka på följande länk: https://www.matchi.se/facilities/hudiksvalltk

JUNIORVERKSAMHETEN

I HTKs juniorverksamhet erbjuder vi ett antal olika modeller för spelare under 18 år. Hela konceptet bygger på att man anpassar utrustningen efter spelaren för att uppnå en så effektiv inlärningsprocess som möjligt. Gemensamt för alla nivåer och grupper är fokus på koordination och rörelseförmåga då dessa är viktiga byggstenar för att utvecklas till en duktig tennisspelare.

HTK rekommenderar alltid att spela fler än en gång i veckan. Spelar man ”bara” en gång så kan man uppleva att man inte utvecklas så mycket. Vi rekommenderar att starta upp med 2 gånger med HTK och att ni ser till att leka lite mellan passen hemma eller varför inte hyra en timme och spela i HTK-hallen.

PLAY AND STAY

I HTK följer vi Play & Stay. Play & Stay handlar om att introducera tennisen på ett lättsamt och lekfullt sätt. Genom anpassad utrustning och modern pedagogik ska man redan från det första träningstillfället kunna serva, spela och räkna. Vi hoppas att du som förälder vill stötta ditt barn i denna utveckling, barnen kommer att lära sig tennis både bättre och snabbare än om han eller hon börjar med vanliga bollar för tidigt.

Denna introduktionsvideo visar fördelarna med Play & Stay – Se videon här