Anmälan vårterminen 2022!

Nu är det dags att anmäla sig till vårterminens tennisträningar!

Vi har något för alla åldrar och nivåer, för mer info och anmälan, klicka på någon av kurslänkarna:

Platsförslag & Tider
I första hand kommer vi schemalägga de som var med under tidigare termin och sedan ge platsförslag åt nyanmälda under terminens gång.
Planen är att fortsätta med samma tider/grupper för dom flesta men alla behöver anmäla sig inför nästa termin så vi vet om man önskar andra tider/fler träningstillfällen i veckan. Därefter gör vi tränare en bedömning och planerar grupper/schema innan juluppehållet. Alla som är med i tennisskolan har förtur på platser, men anmäler man sig efter 1 december förlorar man sin förtur.
Träningsschema planeras och skickas ut via mail senast fredag veckan före kursstart. OBS! Tänk på att ange alla tider ni kan delta på och inte endast önskade tider nedan. Möjligheterna att skapa bra och jämna grupper är mindre om ni endast fyller i en dag och tid.

Tennisskola 7-18 år
Tennisskolan består av MiniTennis, MidiTennis, MaxiTennis och Hårdboll. Tränarna gör en bedömning om vilken bolltyp och banstorlek som passar bäst eleverna. Det blir då lättare att spela tennis och eleverna får en effektivare inlärning och större glädje och känsla för spelet. Vi lär även ut grundläggande motorik och koordination som en del av träningen, vilket skapar bättre förutsättningar för våra elevers utveckling. Vi rekommenderar alla våra spelare att spela minst två gånger/vecka för att skapa så bra utvecklingsmöjligheter som möjligt, två till fyra gånger/vecka för tävlingsspelare.

Anmälan: https://www.matchi.se/forms/XzRZAPxgdS6B2GgtQxSK

Vuxentennis – Vardagar
Tennisträning för nybörjare/fortsättningsspelare som vill lära sig eller fortsätta utveckla sina tenniskunskaper. Vi går igenom slagteknik, poängspelsövningar och anpassar träningarna efter nivån på gruppen. Racketar finns att låna om man inte har eget dom första gångerna.

Anmälan: https://www.matchi.se/forms/hAaO4JfBRbvJzAgxYH0Y

Seniortennis Lördagar
Morgontennis på lördagar för medel/avancerade spelare där vi mixar poängspel, teknikträning och taktik för singel och dubbel. Tränarledda pass var tredje vecka.

Anmälan: https://www.matchi.se/forms/SzMRgYZQJb9yobRcomhe

Posted in Okategoriserade.