Gratis läxhjälp som lär dig allt inför matematikens slutprov!

Nu får Hudiksvalls tennisklubb alla medlemmar gratis tillgång till Allakandos individuella onlinekurs inför slutproven i matematik 1,2 och 3 (ordinarie pris 1995 kr). Syftet med deras digitala mattehjälp är att öka elevers kunskaper på rekordtid och därmed hjälpa dem att få högre betyg!

Så fungerar matteverktyget för digital läxhjälp

Allakando är Sveriges största företag som erbjuder läxhjälp och privatundervisning. Deras onlinekurs är en plattform som ger elever en mängd hjälpmedel och material för att bli bättre på matematik! 

 

Kursen börjar med att du sätter ett eget mål i form av vilket betyg du vill uppnå. Därefter får du utvalda och anpassade uppgifter där de viktigaste uppgifterna kommer först. Du kan välja om du vill göra nya uppgifter eller repetera gamla. 

 

Till varje uppgift finns utförliga lösningsförslag som ger dig noggranna förklaringar och ledtrådar på hur uppgiften ska lösas. Det tillkommer även sammanfattningar på mattekursens olika delar, samt strategier och tips på hur du ska tackla dina matteuppgifter! Allt finns tydligt sammanfattat för att du ska lära dig så snabbt som möjligt!

 

I verktyget får du även en tydlig översikt över ditt plugg då du enkelt kan se hur många frågor du gjort på varje kapitel och hur många som är kvar. Deras tillkommande betygsprognos visar vilket betyg du ligger på just nu och vad du ska fokusera på framåt för att du ska nå ditt eget mål. Det finns även pedagogiska videos som går igenom och sammanfattar mattekursens alla delar. Matteverktyget för digital läxhjälp fungerar lite som en personlig mattelärare!

 

Onlinekursen har hjälpt flera elever till ett bättre betyg – oavsett om det är matematik 1, matematik 2 eller matematik 3. 

Enkelt att komma igång med matteverktyget från Allakando läxhjälp

Här kan du läsa mer om Allakandos matteverktyg online. För att du som medlem hos Hudiksvalls tennisklubb ska få tillgång till detta exklusiva gratis-erbjudande klicka här. Du börjar med att fylla i vilken kurs du vill ha hjälp med, därefter skriver du in föreningens unika kod som du får per mail. Nu är det bara till att sätta igång med att tackla matematiken och besegra de kommande slutproven i matematik 1,2 eller 3. 

Aktiveringskod är: MATTEBOOSTHUDIKTENNIS

Lycka till! Hudiksvalls tennisklubb

Posted in Okategoriserade.