Börja spela tennis! Några platser kvar i tennisskolan för vårterminen!

Vi är nu i full gång med vårterminens familjetennis, juniortennis och seniortennis! Har man missat att anmäla sig eller vill börja spela nu så har vi några få platser kvar i följande grupper. Är det så att du är intresserad av annan tid/grupp, så rekommenderar vi dig att ställa dig i kö så kontaktar vi dig så fort vi får platser lediga!

För info eller funderingar, kontakta ansvarig tränare Erik N på sms 076-8442482 eller mail till hudiktennis@gmail.com.

Följande grupper finns det platser i för både små och stora! 🙂

Familjetennis
Familjetennis är en lekfull introduktion till idrottandet och tennis där förälder och barn deltar tillsammans. En stor del av träningen består av rörelselekar kombinerat med en del övningar/lekar med boll och racket.
Dag/tid: Måndagar kl.17:05-17:55
Platser kvar: 4 platser
För: Barn 4-6 år med förälder.
Anmälan/fullständig info:  https://www.matchi.se/forms/pgJDSuPPuASEKZRqevF2

Tennisskolan
Vi startar igång nya grupper för barn/ungdomar som vill börja med tennis! Vi anpassar banstorlek och bolltyp efter ålder/nivå. Det blir då lättare att spela tennis och alla får en effektivare inlärning och större glädje och känsla för spelet. Racketar finns att låna om man inte har eget.
Dag/tid: Tisdagar, torsdagar och fredagar kl.16:00-17:00.
Platser kvar: 5 platser kvar samtliga dagar.
För: Barn 7-10 år som vill testa börja spela tennis. Nya grupper för nybörjare!
Anmälan/fullständig info: https://www.matchi.se/forms/pgGGdCJGKiT7HknprRDE

Vuxenkurs – Fortsättning
En grupp för dig som spelat tidigare och vill fortsätta spela 1 timme i veckan. Träningarna varierar innehåll med allt från teknik, taktik och poängspel. Racketar finns att låna om man inte har eget dom första gångerna.
Dag/tid: Onsdagar kl.19:00-20:00.
Platser kvar: 4 platser.
För: Vuxna som har spelat tidigare men vill fortsätta utvecklas och träna en gång i veckan.
Anmälan/fullständig info: https://www.matchi.se/forms/Ujj7nBIKPnYIBh3lGaA9

Vi ses på banan!

Mvh
Hudiksvalls Tennisklubb

Posted in Okategoriserade.